Családi biznisz Szombathelyen: a 78 éves hölgy fiával terjesztette az új drogot

MTI   
  Megosztom
Családi biznisz Szombathelyen: a 78 éves hölgy fiával terjesztette az új drogot

Egy 78 éves nő és középkorú fia ellen emeltek vádat új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének minősített esete miatt. A szert az idős nő szombathelyi lakásában adagolta, a beszerzés pedig a fia feladata volt.

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének minősített esete miatt emelt vádat egy 78 éves nővel és a középkorú fiával szemben a Szombathelyi Városi Ügyészség. Az anyag beszerzése a férfi feladata volt, a szert pedig az idős nő adagolta szombathelyi lakásán. A terjesztést együtt végezték a megyeszékhelyen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben szabadságvesztést és vagyonelkobzást indítványozott.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

drog

kábítószer

idős

nyugdíjas

szombathely

bűn

bűncselekmény