Családi biznisz Szombathelyen: a 78 éves hölgy fiával terjesztette az új drogot

MTI   
  Megosztom
Családi biznisz Szombathelyen: a 78 éves hölgy fiával terjesztette az új drogot

Egy 78 éves nő és középkorú fia ellen emeltek vádat új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének minősített esete miatt. A szert az idős nő szombathelyi lakásában adagolta, a beszerzés pedig a fia feladata volt.

Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének minősített esete miatt emelt vádat egy 78 éves nővel és a középkorú fiával szemben a Szombathelyi Városi Ügyészség. Az anyag beszerzése a férfi feladata volt, a szert pedig az idős nő adagolta szombathelyi lakásán. A terjesztést együtt végezték a megyeszékhelyen.

A Szombathelyi Járási Ügyészség a vádlottakkal szemben szabadságvesztést és vagyonelkobzást indítványozott.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

drog

kábítószer

idős

nyugdíjas

szombathely

bűn

bűncselekmény