Vidéki városban találtak koronavírus-fertőzöttet: kórházban az első salgótarjáni beteg

HelloVidék   
  Megosztom
Vidéki városban találtak koronavírus-fertőzöttet: kórházban az első salgótarjáni beteg

Kórházba szállították és ott kezelik az első igazolt salgótarjáni koronavírus-fertőzöttet - írja a 24.hu. A polgármester Facebook oldalán számolt be az esetről, ahol a város további intézkedéseiről is írt.

A portál információi szerint a balassagyarmati kórházba szállították és egyelőre ott kezelik Salgótarján első igazolt koronavírus fertőzöttjét.

Folyik a közvetlen kontaktok felkutatása, hogy az esetleges továbbfertőzés megelőzhető legyen

– fogalmazott Facebook-oldalán Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.

A polgármester néhány hete egy informális tanács összehívását kezdeményezte, amellyel minden hétfőn délelőtt a helyi védelem megszervezésében közreműködő szervezettel egyeztetnek az elmúlt időszakról és a feladatokról. A polgármester leírta, hogy a város felkészült arra, hogy a veszélyhelyzet akár hosszú hetekig, hónapokig elhúzódhat és több család kerülhet nehéz helyzetbe, sokan fogják elveszíteni a munkájukat, bevételeik egy részét.

A város felkészült arra, hogy a veszélyhelyzet hosszú hetekig, hónapokig is elhúzódhat. Ezalatt az idő alatt sok család kerülhet nehéz helyzetbe, várhatóan sokan fogják elveszíteni a munkájukat, bevételeik egy részét, vagy nagy részét. Ezért szereztek be tartósélelmiszert és felkutatják a ténylegesen rászoruló családokat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

salgótarján

koronavírus

koronavírus-fertőzött

koronavírus-járvány

járvány