Koronavírus: döntött a vezetés, az összes oktatási intézményt bezárják ebben a városban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: döntött a vezetés, az összes oktatási intézményt bezárják ebben a városban

Az intézkedéseket azért hozták meg, mert a pedagógusok járványügyi felügyelet alá kerültek, így nincs, aki frontálisan tanítana és a gyerekeket felügyelné.

A hétvégén elkészült PCR-tesztek alapján kiderült, hogy az alig ötezer lakosú dél-békési településen, Tótkomlóson újabb öt embernél mutatták ki a koronavírust - jelentette be vasárnap délután közösségi oldalán a polgármester, Zsura Zoltán. A Magyar Narancs megkeresésére azt is elmondta, hogy a vasárnap délutáni állapot szerint a településen hat koronavírussal fertőzött ember él.

A videójából az is kiderül, hogy az önkormányzatot minderről a Békés Megyei Kormányhivatalból értesítették, ezután döntöttek úgy a területileg illetékes Népegészségügyi Szolgálat vezetőjével, hogy

Keddtől pedig Tótkomlós két általános iskolájában és egy gimnáziumában indul az online oktatás. Az intézkedéseket azért hozták meg, mert a pedagógusok járványügyi felügyelet alá kerültek, így nincs, aki frontálisan tanítana és a gyerekeket felügyelné.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

tótkomlós

iskolabezárás