Koronavírus: fertőzöttet találtak a vidéki színházban, elmaradnak az előadások

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzöttet találtak a vidéki színházban, elmaradnak az előadások

A jelenleg érvényes járványügyi protokoll szerint eljárva a színház épületét teljesen fertőtlenítik, és a színház minden dolgozóján elvégzik a PCR-tesztet.

A Miskolci Nemzeti Színház egyik művészének pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért péntekig biztosan elmaradnak az előadások - közölte a színház kedden. A jelenleg érvényes járványügyi protokoll szerint eljárva

A tesztek eredményeinek kézhezvétele után adnak tájékoztatást a további intézkedésekről.

A jegyiroda ezen a héten zárva tart, a jegyek szeptember 28-tól visszaválthatók, vagy érvényesek egy későbbi előadásra.

Korábban megírtuk, hogy a székesfehérvári Vörösmarty Színház vezetősége úgy döntött, teljes szeptemberi műsorát elhalasztja, miután több társulati tagnál is kimutatták a fertőzést.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolci nemzeti színház