Koronavírus: otthonában lett rosszul a vidéki polgármester

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: otthonában lett rosszul a vidéki polgármester

Pozitív lett a koronavírus tesztje Kübekháza polgármesterének, aki kedden délután otthonában lett rosszul. A polgármester megfázásra gyanakodott, hiszen az ízlelése és a szaglása nem romlott - írja delmagyar.hu.

A portál információi szerint kedden délután otthonában lett rosszul Molnár Róbert Kübekháza polgármestere, majd az este elvégzett koronavírus-teszt pozitív eredményt mutatott.

A polgármester elmondta, hogy délután 4 óra körül egy nehézlégzéses fulladás és szédülés jött rá. Lefeküdt, majd jelezte a háziorvosnak hogy valami nincs rendben: pár napja köhögött, de az ízlelése és a szaglása nem romlott.

Akkor éreztem, hogy valami baj van, amikor egy hivatalos okiratra kellett pár sort kézzel írnom, és nem forgott a toll a kezemben, és magam is megdöbbentem az írásomon. Mintha, nem is én írtam volna

– fogalmazott.

A polgármester szabadság miatt október 22-én járt utoljára a hivatalban, pár kollégájával és a szobafestőjével találkozott csak, őket valószínűleg hamarosan letesztelik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

polgármester

fertőzött

hellovidek

hellovidék