Koronavírus: otthonában lett rosszul a vidéki polgármester

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: otthonában lett rosszul a vidéki polgármester

Pozitív lett a koronavírus tesztje Kübekháza polgármesterének, aki kedden délután otthonában lett rosszul. A polgármester megfázásra gyanakodott, hiszen az ízlelése és a szaglása nem romlott - írja delmagyar.hu.

A portál információi szerint kedden délután otthonában lett rosszul Molnár Róbert Kübekháza polgármestere, majd az este elvégzett koronavírus-teszt pozitív eredményt mutatott.

A polgármester elmondta, hogy délután 4 óra körül egy nehézlégzéses fulladás és szédülés jött rá. Lefeküdt, majd jelezte a háziorvosnak hogy valami nincs rendben: pár napja köhögött, de az ízlelése és a szaglása nem romlott.

Akkor éreztem, hogy valami baj van, amikor egy hivatalos okiratra kellett pár sort kézzel írnom, és nem forgott a toll a kezemben, és magam is megdöbbentem az írásomon. Mintha, nem is én írtam volna

– fogalmazott.

A polgármester szabadság miatt október 22-én járt utoljára a hivatalban, pár kollégájával és a szobafestőjével találkozott csak, őket valószínűleg hamarosan letesztelik.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

koronavírus

polgármester

fertőzött

hellovidek

hellovidék