Koronavírus gócpont lett ez a vidéki város: újabb szigorításokat vezetnek be

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus gócpont lett ez a vidéki város: újabb szigorításokat vezetnek be

A polgármester Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a fokozódó koronavírus helyzet, az egyre több fertőzött miatt, Kecskemét gócpont lett, így néhány intézkedésen szigorítanak - írja a 24.hu.

A portál szerint Facebook-oldalán számolt be Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Kecskemét fertőzöttségéről. A polgármester úgy fogalmazott, hogy aggasztó információk érkeznek a koronavírussal kapcsolatosan és sajnos, a megyeszékhely gócpont lett.

Arról is írt, hogy fokozni kell az óvintézkedéseket, így október 30-tól a szabadtéri piacokon is elvárás lesz a maszk viselése. Ezen kívül az egyik piacok kordonnal veszik körbe, hogy a belépési pontokon is ellenőrizhessék a maszk használatát.

A polgármester felhívta a lakosság figyelmét arra is, hogy a hétvégi temető látogatások alkalmával is viseljenek maszkot.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

kecskemét

gócpont