Borzalmas baleset: vízbe fulladt egy horgász, elsodorta a folyó

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas baleset: vízbe fulladt egy horgász, elsodorta a folyó

A 61 éves férfi és a társa Vác közelében tartózkodtak a Dunán, amikor a nem túl jó állapotban lévő csónakjuk váratlanul felborult. Az egyiküket még élve ki tudták menteni, a másikuk sajnos már csak holtan került elő.

Borzasztó tragédiába torkollott két jó barát szerda délutáni pecázása. A Bors értesülései szerint egy 61 éves férfi és a társa Vác közelében tartózkodtak a Dunán, amikor a nem túl jó állapotban lévő csónakjuk váratlanul felborult. Az egyiküket még élve ki tudták menteni, a másikuk sajnos már csak holtan került elő. Miután az áldozatot a rendőrök kimentették a vízből, visszavitték a Váccal szemköz­ti tahitótfalui kompkikötőhöz. Egyelőre nem tudni, hogy mitől borultak fel a csónakkal, arról viszont többen is beszéltek a Borsnak, hogy

A BRFK a lap érdeklődésére azt közölte, hogy délután negyed egykor érkezett bejelentés hozzájuk arról, hogy a Dunán két férfi felborult egy kenuval. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság két hajóval azonnal a helyszínre indult. Az elmerült férfit félórával később találták meg három kilométerre a vízben, beemelték a hajóba, és megkezdték az újraélesztését, de már nem tudtak segíteni rajta.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínre riasztott mentők két férfi ellátásában vettek részt, az egyik férfit a helyszíni ellátást követően stabil állapotban kórházba szállították, míg a másik férfi életét sajnos nem lehetett megmenteni. Az elhunyt férfi holttestét a családja azonosította. A felesége mellett a lánya és a veje is a helyszínre érkezett. A szerencsétlenül járt férfit csak órákkal később szállították el a helyszínről, a társa pedig a váci kórházba került. A BRFK az esettel összefüggésben vízi közlekedés halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt rendelt el nyomozást.

A Duna vízhőmérséklete a Vác melletti Gödnél a tegnapi adatok szerint 8,7 fok volt.

A társának óriási szerencséje volt, hogy még időben ki tudták menteni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

horgász

haláleset

duna

vác

baleset

vízbefulladás