Koronavírus: egy vidéki háziorvos és egy főnővér is a járvány áldozata lett

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: egy vidéki háziorvos és egy főnővér is a járvány áldozata lett

A Magyar Orvosi Kamara szomorú listát tett közzé azokról az egészségügyi dolgozókról, akik megbetegedtek és meghaltak a koronavírus-járványban.

A Magyar Orvosi Kamara honlapján búcsúzik a COVID-19 pandémiában elhunyt kollégáiktól, a szomorú listára pedig nemrég Fejér megyei szakemberek is felkerültek, vette észre a Feol.hu.

Listánkon felsorolt kollégáink szomorú halálhíréről a sajtóból vagy saját forrásainkból értesültünk. Az adatvédelmi és kegyeleti elvek figyelembe vétele érdekében az elhunytak teljes nevét csak akkor tesszük közzé, ha az elhunyt közvetlen hozzátartozója hozzájárul – ellenkező esetben csak a monogramot tesszük publikussá

– idézik a MOK honlapján szereplő szöveget. Jelenleg 20 kollégától búcsúznak, a listán pedig G.L. felcsúti háziorvos és a székesfehérvári V.S.V. Zs. ápolónő, főnővér helyettes neve is olvasható.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

háziorvos

főnővér

áldozat

haláleset