Rengeteg benzint, dízelt lopott tankolás közben a három férfi: ez volt a trükkjük

MTI   
  Megosztom
Rengeteg benzint, dízelt lopott tankolás közben a három férfi: ez volt a trükkjük

Huszonhat, az ország különböző pontjain lévő benzinkutakról távoztak úgy, hogy az általuk vagy az ott tankolt üzemanyagért nem fizettek. Mindhárom elkövető volt már büntetve.

Vádat emeltek három férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás miatt Veszprémben, mert több mint 650 ezer forintnyi üzemanyagot loptak benzinkutakról. A Veszprém Megyei Főügyészség pénteki közleménye szerint az ügy fő vádlottja egy 27 éves férfi, akinek egy 25 és egy 30 éves társa is volt, előbbi nyolc, utóbbi három alkalommal vett részt a bűncselekmények elkövetésében.

A 27 éves férfi 2018 augusztusától 2019 januárjáig huszonhat, az ország különböző pontjain lévő - budapesti, fóti, érdi, százhalombattai, diósdi, székesfehérvári, balatonakarattyai, győri, győrújbaráti, az M3-as autópályán Polgárnál álló, valamint nagyvázsonyi - benzinkutakról távozott úgy, hogy az általa vagy az ott tankolt üzemanyagért nem fizetett.

Mindhárom elkövető volt már büntetve, a 30 éves férfit alig két hónappal az első üzemanyaglopása előtt ítélték végrehajtandó börtönbüntetésre más jellegű bűncselekmények miatt. A Veszprémi Járási Ügyészség mindhárom férfire végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a Veszprémi Járásbíróságon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

benzin

benzinkút

benzinlopás

üzemanyag