Teljesen lezárják ezt a népszerű magyar hegységet hétvégén: ez az oka

HelloVidék   
  Megosztom
Teljesen lezárják ezt a népszerű magyar hegységet hétvégén: ez az oka

Rossz hír a kirándulóknak: erre a hétvégére nem tanácsos programot szervezni a népszerű kirándulóhelyre, mutatjuk, miért.

Aki a Kőszegi-hegységre tervezett kirándulni ezen a hétvégén, annak sajnos nem jó hír, hogy szombaton állományszabályozó nagyvad vadászat miatt

Emellett a Szombathelyi Erdészeti Zrt. a nagy havazással kialakult útviszonyokra és a napokban várható szélsőségesen hideg időjárásra való tekintettel, a balesetek megelőzése érdekében szombaton és vasárnap

- erről a közösségi oldalukon tájékoztattak.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a nagy havazással kialakult útviszonyokra, és a hétvégére várható szélsőségesen hideg...

Közzétette: Szombathelyi Erdészeti Zrt.2021. január 14., csütörtök

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kőszegi hegység

lezárás

kirándulás

vadászat

időjárás