Itt a szomorú bejelentés: 2021-ben elmarad ez a legendás vidéki fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a szomorú bejelentés: 2021-ben elmarad ez a legendás vidéki fesztivál

A város vezetése áttekintette a jelenleg is érvényben lévő központi védelmi intézkedéseket, korlátozásokat, a járványhelyzet miatti egészségügyi kockázatokat, és minden lehetőséget megvizsgált.

A járványhelyzet miatt idén nem lesz Kocsonyafesztivál Miskolcon. Az idei télen nem rendezik meg Miskolc emblematikus téli gasztro-kulturális programsorozatát, a szülővárosába tavaly hazatérő Kocsonyafesztivált – erről a koronavírus-világjárvány elleni védelmi intézkedéseket és a miskolci emberek egészségének védelmét, biztonságát szem előtt tartva született döntés.

A város vezetése áttekintette a jelenleg is érvényben lévő központi védelmi intézkedéseket és korlátozásokat, valamint a járványhelyzet miatti egészségügyi kockázatokat, és minden lehetőséget megvizsgált annak érdekében, hogy minden kétséget kizáróan megállapíthassa, megtartható-e biztonságosan bármilyen formában a téli fesztivál, azonban arra a következtetésre jutott, hogy erre sajnos idén nincs lehetőség.

Mindezeket figyelembe véve, a miskolciak egészségét, biztonságát és védelmét szem előtt tartva született meg a döntés arról, hogy a Kocsonyafesztivál ez évi megrendezése minden erőfeszítés és jó szándék ellenére is túlzott kockázatokat hordozna magában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kocsonyafesztivál

miskolc