Fekete csütörtök a magyar utakon: több halálos baleset is történt

MTI   
  Megosztom
Fekete csütörtök a magyar utakon: több halálos baleset is történt

A reggel szomorú statisztikája: négy súlyos közúti balesetben négyen haltak meg, Gödöllőnél tragikus buszbaleset történt, egy autó pedig teljes terjedelmében ég az M1-esen.

Autóbusszal karambolozott Gödöllőnél, a 3-as úton egy személyautó csütörtök hajnalban. A gépkocsi vezetője meghalt, a balesetben tizenheten megsérültek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Az autó sofőrje ismeretlen okból sávot váltott, majd összeütközött a busszal. A férfi a helyszínen meghalt, a busz sofőrje és a jármű tizenhat utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.
A rendőrök a mentés és a helyszíni szemle idejére lezárták az utat, a forgalmat mindkét irányban Mogyoród felé terelik - írták.

 MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Halálra gázoltak egy gyalogost Cegléden

- Halálra gázolt egy autó egy 44 éves férfit Cegléd külterületén, a 311-es úton szerda éjjel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel.

A rendőrségi honlapon azt írták, hogy a ceglédi férfi át akart kelni az úton, amikor az érkező autó elütötte. A gyalogos a helyszínen meghalt.

Balesetben meghalt egy ember az 51-es úton Kiskunlacházánál

Halálos baleset történt csütörtökön az 51-es úton, Kiskunlacháza külterületén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy, a főváros felé közlekedő személygépkocsi vezetője a Mobil út kereszteződésénél - egyelőre tisztázatlan okból - elvesztette uralmát járműve felett, amely lesodródott az útról és felborulva fának csapódott. A sofőr a helyszínen meghalt.

Kigyulladt egy autó az M1-esen Lébénynél

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy személygépkocsi az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 147-es kilométernél, Lébény térségében - írja a Kisalföld.

A lébényi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, jelenleg utómunkálatokat végeznek. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Címlapfotó a gödöllői baleset helyszínén készült. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

halálos közúti baleset