Varázslatos látvány: így olvad a jég a Mátra vadregényes szurdokaiban + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Varázslatos látvány: így olvad a jég a Mátra vadregényes szurdokaiban + videó

A felmelegedés a Mátra szurdokaiban is érezteti hatását, olvadásnak indult a jégtömeg. Mutatjuk a még videón is fantasztikus látvány, ami élőben még lenyűgözőbb lehet!

A felmelegedés a Mátra szurdokaiban is érezteti hatását, olvadásnak indult a jégtömeg - írja az Időkép. A jelenséget videón is megörökítették: a készítő, Kiss Krisztián azzal számolt be a látottakról, hogy a Mátra egyik vadregényes mesebeli szurdokában késztette filmezésre az olvadás. Tevékenysége közben vigyázott a természetadta adottságokra.

Ha kihagyom ezt a csodát,egész életemben bántam volna

- tette hozzá a felvétel készítője.

Íme a még videón is fantasztikus látvány, ami élőben még lenyűgözőbb lehet:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mátra

jég

olvadás

szurdok