Varázslatos látvány: így olvad a jég a Mátra vadregényes szurdokaiban + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Varázslatos látvány: így olvad a jég a Mátra vadregényes szurdokaiban + videó

A felmelegedés a Mátra szurdokaiban is érezteti hatását, olvadásnak indult a jégtömeg. Mutatjuk a még videón is fantasztikus látvány, ami élőben még lenyűgözőbb lehet!

A felmelegedés a Mátra szurdokaiban is érezteti hatását, olvadásnak indult a jégtömeg - írja az Időkép. A jelenséget videón is megörökítették: a készítő, Kiss Krisztián azzal számolt be a látottakról, hogy a Mátra egyik vadregényes mesebeli szurdokában késztette filmezésre az olvadás. Tevékenysége közben vigyázott a természetadta adottságokra.

Ha kihagyom ezt a csodát,egész életemben bántam volna

- tette hozzá a felvétel készítője.

Íme a még videón is fantasztikus látvány, ami élőben még lenyűgözőbb lehet:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mátra

jég

olvadás

szurdok