Újabb tragédia: feltehetően füstmérgezés okozta a somogyi férfi halálát

MTI   
  Megosztom
Újabb tragédia: feltehetően füstmérgezés okozta a somogyi férfi halálát

Holttestet találtak rendőrök és mentők egy családi házban szerdán a Somogy megyei Bedegkéren, a férfi halálát feltehetően füstmérgezés okozta - közölte Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A főigazgatóság az esetről kiadott közleménye szerint a település szélén lévő Csaba utcai ingatlanhoz azután mentek ki a mentők és a rendőrök, hogy a község polgármestere jelezte: a házban egyedül élő idős embert napok óta nem látták.

A férfi élettelenül feküdt az ágyon, a fekvőhelyen korábbi tűz nyomai voltak, a helyszínre érkező tűzoltók beavatkozására nem volt szükség

- tették hozzá.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a füstmérgezés és nagyobb tüzek megelőzéséért érdemes otthonra füstérzékelőt szerezni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

tűzeset

füstmérgezés

tűzoltóság

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

katasztrofavédelem