Szörnyű tragédia történt az esti órákban: vizsgálat indult a körülmények tisztázására

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt az esti órákban: vizsgálat indult a körülmények tisztázására

Szombat este nyolc körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy ház Budapest huszonegyedik kerületében, Csepelen, a Popieluszko utcában. Egy járművel hat tűzoltó vonult a helyszínre, ahol egy ötlakásos sorház egyik lakásában volt a tűz. Oltás közben egy holttestet találtak.

A tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát a katasztrófavédelem által indított tűzvizsgálat fogja feltárni.

A legtöbb tragikus kimenetelű lakástűznél nem a lángok, hanem a mérgező füst szed áldozatot. Az ilyen esetek elkerülése érdekében ajánlott beszerezni otthonra egy füstérzékelőt, amely a szoba közepén a plafonra szerelve a tűz keletkezésének legelején jelez, amikor még van idő cselekedni.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

lakástűz

csepel

tűzoltók

holttest