Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: még nem ismert minden részlet

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű tragédia történt a hajnali órákban: még nem ismert minden részlet

Csütörtök hajnali háromnegyed egykor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy épület Görbeházán, a Böszörményi utcában. Az esethez hét hajdúnánási tűzoltó vonult két járművel. Egy száznegyvennégy négyzetméteres családi ház hálószobájában csaptak fel a lángok, a hálószoba teljes terjedelmében égett. A tűzoltók oltás közben egy idős férfi holttestét találták meg az épületben.

A hálószobában bekövetkező tragikus kimenetelű lakástüzek gyakran dohányzásra vezethetőek vissza. A lakástüzek időben észlelhetőek, ha otthonunkban van füstérzékelő. Ez a néhány ezer forintos kis eszköz a szoba közepén a plafonra szerelve életeket ment azzal, hogy a tűz keletkezésének legelején hangos sípolással jelez.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűz

lakástűz

haláleset

tragédia

görbeháza

tűzoltók