Fontos dolgot kérnek a mentősök, tűzoltók a gárdonyiaktól: emberéletek is múlhatnak rajta

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos dolgot kérnek a mentősök, tűzoltók a gárdonyiaktól: emberéletek is múlhatnak rajta

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről megkeresés érkezett önkormányzatunkhoz a településen található ingatlanok házszámkihelyezésével kapcsolatban - olvasható a város közleményében.

Mint a közleményben írják, a tűzoltói beavatkozások során a megyében hatalmas problémát jelent a kivonuló egységek számára az épületeken levő házszámok pontatlansága, hiánya. Abban az esetben, ha a káresemény nem jár látható hatásokkal (tűz, füst, épületkár) illetve éjszaka a látható házszám hiánya jelentősen hátráltatja az egységek pontos címre történő gyors kiérkezését és a beavatkozást. A gyors beavatkozásnak szükséges alapfeltétele a címek gyors megtalálása.

Ezúton szeretnénk felhívni a Tisztelt Ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy Gárdony Város Önkormányzat Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről, valamint az elnevezésük megváltoztatására irányuló kezdeményezés és a házszám megállapítás szabályairól szóló 3/2015. (II.26.) rendelete is előírja, hogy az ingatlan tulajdonosa vagy használója köteles az ingatlan házszámát tartalmazó táblát az utcafronti kerítésre vagy a ház falára elhelyezni. Kérjük, hogy ezen rendelkezésnek megfelelően szíveskedjenek a hiányzó házszámok elhelyezéséről gondoskodni, mivel a Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint a Mentőszolgálat munkatársainak pontos tájékoztatása Mindnyájunk közös érdeke! Az utcanévtálbák hiánya is sok problémát okoz, mellyel kapcsolatban önkormányzatunknak van feladata. Az erre vonatkozó felmérést elvégezzük, de emellett kérjük a Tisztelt Lakosságot, szíveskedjenek a rauch.gabriella@gardony.hu e-mail címre jelezni, ha környezetükben azt tapasztalják, hogy hiányzik az utcanévtábla

- írja közleményében az önkormányzat.

Forrás: gardony.hu
Forrás: gardony.hu

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fejér vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság

önkormányzat