Sokkoló: két embert lőttek fejbe Hatvanban

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló: két embert lőttek fejbe Hatvanban


Családi tragédia történt Hatvanban, ahol fejbe lőttek egy fiút és egy idős férfit. Az esett mögött vélhetően egy szerelmi ügy állhat. A támadásról videó is készült.



 

Gázpisztollyal, botokkal és baseballütőkkel támadt meg egy csoport egy család házát péntek késő este Hatvanban. A támadók egy idős férfit és egy fiatal fiút fejbe lőttek, egy másik férfinek pedig a kezét vágták meg – derül ki az RTL-híradóból.

Az esetről videófelvétel is készült, amint az látszik, hogy több autó áll meg egy ház előtt, majd megtámadják azt. Hallatszik az is, valaki többször felszólítja a társait, hogy lőjenek. A házban tartózkodó férfi szerint annak a szobának is beverték az ablakát, amelyben kétéves kisgyereke aludt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

lövöldözés

hatvan

bűnügy