Újabb életet követelt a tűz: egy ember meghalt, miután kigyulladt a családi házuk

MTI   
  Megosztom
Újabb életet követelt a tűz: egy ember meghalt, miután kigyulladt a családi házuk

Egy férfi meghalt, miután kigyulladt egy családi ház Agárdon - közölte a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Azt írták, hogy szombaton reggel érkezett a bejelentés a katasztrófavédelemhez, hogy füst gomolyog egy családi ház ablakából Gárdony-Agárdon, a Vas utca és a Gárdonyi Géza utca kereszteződésében. A tűzoltók három járművel vonultak a helyszínre, ahol egy százhúsz négyzetméteres, egyszintes családi házban csaptak fel a lángok.

Az egységek az égő helyiség ablakán és a bejárati ajtón hatoltak be az épületbe, ahol az egyik szobában néhány négyzetméteren volt tűz. A füsttel telítődött épület átvizsgálásakor egy férfi holttestét találták meg a konyhában

- tették hozzá.

Mint közölték: a házban szemét volt felhalmozva, ami nehezítette a tűzoltók bejutását és az oltási munkálatokat. A tűz pontos keletkezési okát tűzvizsgálati eljárás fogja tisztázni - olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tűzeset

lakástűz

agárd

országos katasztrófavédelem

haláleset