Valóra vált minden albérlettulajdonos rémálma: prostituáltaknak adták tovább a lakásaikat

MTI   
  Megosztom
Valóra vált minden albérlettulajdonos rémálma: prostituáltaknak adták tovább a lakásaikat

Vádat emeltek Nagykanizsán egy nő és egy férfi ellen, akik éveken át több tízmillió forintos bevételre tettek szert abból, hogy számos dunántúli nagyvárosban béreltek ingatlanokat, majd azokat prostituáltaknak adták tovább - tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Németh Eszter közölte: a 49 éves férfi és a 43 éves nő 2018-tól egészen tavaly májusig Nagykanizsán, Szombathelyen, Sopronban, Győrben és Zalaegerszegen vett bérbe lakásokat. A szerződések megkötésekor azonban eltitkolták a tulajdonosok előtt, hogy nem saját használatukra veszik igénybe az ingatlanokat, hanem azokat prostituáltaknak kínálják szobák igénybevételére.

Az interneten hirdették meg a szobákat

A vádlottak a lakásokat ágyneművel, törölközőkkel és tisztálkodószerekkel látták el, majd a szobákat internetes oldalakon hirdették meg kiadásra. A telefonon jelentkező prostituáltak napi 12 ezer forintot fizettek egy-egy szobáért. A férfi és a nő az eltelt évek alatt legkevesebb 65 millió forint bevételre tett szert, amiből személygépkocsikat, ingatlanokat és ékszereket vásároltak, valamint egy bankfiók széfjében is tároltak készpénzt.

A Nagykanizsai Járási Ügyészség a vádlottak ellen prostitúció elősegítésének bűntette és pénzmosás miatt emelt vádat, amelyben vagyonelkobzás elrendelése mellett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

prostituáltak

prostitúció

otthon

albérlet

bűncselekmény

átverés