Eljegyzés a kerti pavilonban (x)

PR   
  Megosztom
Eljegyzés a kerti pavilonban (x)

Inspirációt keresve hogyan hol és miképp rendezni egyromnatikus eljegyzési estét? Szervezzen egy eljegyzési pártit szeretteivel és kérje meg szerelmének kezét egy gyönyörű romantikus környezetben. A fehér kerti pavilon ideális romantikus hely létrehozásához közvetlenül a kertben. Fehér virágok kristályvázában, égő gyertyákkal ellátott lámpák, apró fények a kertet mesebeli világgá változtatják.

Kerti pavilon elkészítése

Mire van szüksége a tökéletes hely megteremtéséhez a meghívott vendégek számára? A kerti pavilonok gyors felállításra voltak tervezve. Az ollós rendszernek köszönhetően a sátrak néhány perc alatt felállíthatók. A kerti sátor szerkezete megrendelhető alumínium vagy acél kivitelben, mindkét esetben ollós szerkezetről van szó. A sátor összecsukásához vagy felállításara nincs szükség szerszámokra. A tetővászont kell elsőnek a szerkezetre illeszteni odarögzíteni a szerkezethez. Az oldalfalakat tépőzárak segítségével kell rögzíteni a tetőponyvához. A ponyvák poliészter anyagból készültek, PVC-bevonattal a vászon belsején. A PVC bevonat 100% vízhatlanságoti bisztosít. A tetőfedés már kész már csak a sátor berendezését kell kigondolni. A Brimo összecsukható asztalokat és székeket biztosan értékelni fogják. Kiváló minőségű anyagból készülnek, elegáns megjelenésűek. Elrendezésük egyszerű az összecsukható rendszernek köszönhetően. Fehér asztalterítők, dekorációk, égő gyertyák nem hiányozhatnak a romantikus eljegyzés során. Egy ilyen fontos napot látványos tűzijátékkal és szabadtéri bulival zárhat le.

A legfontosabb eseményeket az életben a legközelebbi családtagjainkkal ünnepleljük. A tágas kerti pavilonok különféle méretben, színben és modellben rendelhetők.

(x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

sátor

eljegyzés

kert