Újabb fürdő dobta be a törülközőt: végleg bezár a különleges vízű gyógyhely

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb fürdő dobta be a törülközőt: végleg bezár a különleges vízű gyógyhely

Végleg bezárják a Paksi Gyógyfürdőt, a városnak ugyanis nincs pénze a működtetésére, de annak a lehetőségét nem zárják ki, hogy egy külső befektető később újranyissa a fürdőt, írja a teol.hu.

2014 óta működött gyógyfürdő a Paksi Gyógyászati Központ keretén belül, takarékossági okokból azonban tavaly decemberben bezárták, és azóta nem érhetők el a kezelések sem. Szerdán az önkormányzat képviselő-testületi ülésen véglegesítették a fürdő bezárását. Módosították a Paksi Gyógyászati Központ alapító okiratát a gyógyfürdő szolgáltatás megszüntetése miatt.

A medencéket viszont az önkormányzat semmiképpen sem szeretné saját fenntartásban működtetni a későbbiekben sem.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

paks

gyógyfürdő

termálfürdő

önkormányzat

paksi gyógyászati központ