Nála cukibbat ma még nem láttunk: új lakóval gyarapodott a vidéki állatkert

HelloVidék   
  Megosztom
Nála cukibbat ma még nem láttunk: új lakóval gyarapodott a vidéki állatkert

A 65. jubileumi Főszezonnyitó Majálishoz közeledve a cívisváros ikonikus parkja újabb gyűjteményi gyarapodásról számolhat be, miután április 22-én, a Föld Napján egészséges kancacsikó született a shetlandi pónilovaknál. A születésnapjára eső névnap szerint Noéminek keresztelt apróság szépen erősödik, és egyre aktívabban tölti idejét gondoskodó anyja mellett a Vidámpark területén található kifutójukban, ahol a látogatók születése óta megtekinthetik. További jó hír, hogy a főszezonban visszatér az Állatok Akcióban egész napos programkínálatába a kicsiknek kedves pónilovaglási lehetőség.

Ismertetőjegyei közé tartozik kitartása, robusztus testfelépítése. Feje kicsi és arányos, füle apró, szeme pedig nagy, intelligenciát és élénk temperamentumot sugárzó. A legmegfelelőbb első ló; mérete és jóindulatú természete a gyerekek igazi játszótársává teszi.

Címlapkép, fotók: Debreceni Állatkert

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

állatkert

debreceni állatkert

főszezonnyitó

jubileum

shetlandi póni