Figyelem, drágul a lottó! Ennyi lesz az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó ára

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, drágul a lottó! Ennyi lesz az Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó ára

Szeptembertől változik az Ötöslottó, a Hatoslottó, valamint a Skandináv lottó alapjáték ára, továbbá a Joker alapdíja is. A legnépszerűbb számsorsjátékok alapdíjai egységesen 50 forinttal kerülnek majd többe. Az új díjszabás minden nyereménykategóriában nagyobb összegű nyereményt is jelenthet a játékosok számára. A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a módosítás jelenleg nem érinti.

Egységesen 50 forinttal változik a legismertebb számsorsjátékok alapdíja, az első már holnaptól emelkedik. Az Ötöslottó, a Hatoslottó, valamint a Skandináv lottó alapdíjának változásával párhuzamosan a nyereményösszeg is nőni fog, azaz várhatóan több pénzt vihetnek majd haza a szerencsés játékosok minden nyereménykategóriában. Az Ötöslottó esetében például átlagosan 17%-kal fognak nőni a nyeremények, míg a fix nyeremények összege a Joker esetében közel ötödével emelkedik. Ezzel a változással minden játéknál gyorsabban növekszik majd a halmozódó összeg is, és a korábbinál még nagyobb főnyeremények várhatóak hétről-hétre.

A Kenó, Puttó és Luxor játékok alapdíját a jelenlegi módosítás nem érinti, de áremelés ezeknél a termékeknél is várható.

Ezt követi az augusztus 5. 20:30 után feladott szintén 5 hetes Ötöslottó, majd a Hatoslottó (augusztus 6. 17:00-től értékesített játékszelvény) valamint az augusztus 5. 20:30-tól megjátszott Joker is.

Az augusztus első hetében, illetve az azt követően megvásárolt, 5 hetes játékok érintettségéről a következő táblázat ad bővebb tájékoztatást.

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szerencsejáték

sorsjegy

nyeremények

lottó

ötöslottó

hatoslottó

skandináv lottó

árváltozás

drágulás