Tömegek látogatják ezt a vidéki kastélyt: ezt keresi mindenki

MTI   
  Megosztom
Tömegek látogatják ezt a vidéki kastélyt: ezt keresi mindenki

Alig három és fél év alatt háromszázezren tekintették meg a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontot, a 300 ezredik vendéget kedden köszöntötték a főúri kastélyban.

A szerencsés látogató egy háromgyermekes édesanya volt, aki Budapestről érkezett négy napra a fürdővárosba családjával. Az általános iskolai tanítónőként dolgozó Juhász Krisztina - aki egy két főre és két éjszakára szóló szálláslehetőséget, valamint a gyulai kiállítóhelyekre szóló belépőt kapott ajándékba - szívesen visszatérne a kastélyba általános iskolai osztályával is. A látogatót Görgényi Ernő polgármester is köszöntette.

A kiállítóhelyet - amelyet alig két év alatt, 2,4 milliárd forintból újítottak fel - 2016 márciusában nyitották meg a nagyközönség előtt. Fábián Tamás, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője elmondta, hogy a nyitás előtt évi 39 ezer látogatóval számolt a megvalósíthatósági tanulmány, a kastélyba érkezők száma azonban a legoptimistább, 65 ezres várakozásokat is felülmúlta; már 2016-ban 76 ezer vendége volt a valamikori főúri épületnek, a következő években 76, illetve 79 ezren látogatták meg a kastélyt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kirándulás

utazás

turizmus

gyula

almásy kastély

látogatás

fejlesztés