Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol számíthatunk tartós, sűrű ködre

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol számíthatunk tartós, sűrű ködre

Sűrű, mindent beborító ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.Az éjszaka folyamán képződött sűrű köd a nap folyamán várhatóan megemelkedik, és a legtöbb helyen délelőtt javulnak a látási viszonyok. Az északkeleti tájakon azonban tartósabban is megmaradhat a köd. A figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére csütörtök éjfélig adták ki.

A portál szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Hajdú-Bihar megyében és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kell tartós, sűrű ködre számítani. Az érintett megyékben fokozottan figyeljenek az autósok útközben.

Forrás: omsz.huForrás: omsz.hu
Az előrejelzések azt mutatják, hogy ma erősen felhős vagy borult lesz az ég, némi napsütésre eleinte keleten, délkeleten van esély. A kora délutáni óráktól nyugat felől egyre több helyen alakul ki eső, záporeső. A csapadékzóna estig nagyjából a Duna vonaláig jut el. Többfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de a tartósan ködös és borult tájakon csupán 5, 8 fok valószínű. Késő estére 7 és 11 fok közé hűl le a levegő. Erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor. A késő esti 7, 11 fokról hajnalra 5 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

előrejelzés

köd

időjárás

borsod-abaúj-zemplén megye

szabolcs-szatmár-bereg megye

hajdú-bihar-megye