Gyors ütemben zajlik a munka a balatoni városban: ezeken a szakaszokon számíthatunk lezárásokra

HelloVidék   
  Megosztom
Gyors ütemben zajlik a munka a balatoni városban: ezeken a szakaszokon számíthatunk lezárásokra

Várhatóan július végéig tart a Széchenyi-híd felújítása Siófokon. A munkálatok ideje alatt egyes szakaszokon, időszakosan lezárásra, valamint sávszűkítésre kell számítani - írja a Siófoki Hírek.

A portál információi alapján július végéig tart a Széchenyi-híd felújítása Siófokon. A Magyar Közút Zrt. Somogy megyei igazgatóságának tájékoztatása szerint a híd déli oldalát lezárják, a gyalogos- és kerékpáros forgalom biztonsága miatt. A feltárt hibák javítását a társaság megrendelte a külső bállalközótól, így a munkálatok előre láthatóan június közepén kezdődnek és július végéig tartanak.

A déli oldali járda teljesen zárva lesz a munkavégzés során a gyalogos- és biciklis forgalom elől, szakaszosan, időnként a főút sávját is igénybe veszik. A hídfő felületi javítása miatt rövid időn át a Sió-parti kerékpárúton is várható sávszűkítés.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

balaton

híd

közlekedés