Gyors ütemben zajlik a munka a balatoni városban: ezeken a szakaszokon számíthatunk lezárásokra

HelloVidék   
  Megosztom
Gyors ütemben zajlik a munka a balatoni városban: ezeken a szakaszokon számíthatunk lezárásokra

Várhatóan július végéig tart a Széchenyi-híd felújítása Siófokon. A munkálatok ideje alatt egyes szakaszokon, időszakosan lezárásra, valamint sávszűkítésre kell számítani - írja a Siófoki Hírek.

A portál információi alapján július végéig tart a Széchenyi-híd felújítása Siófokon. A Magyar Közút Zrt. Somogy megyei igazgatóságának tájékoztatása szerint a híd déli oldalát lezárják, a gyalogos- és kerékpáros forgalom biztonsága miatt. A feltárt hibák javítását a társaság megrendelte a külső bállalközótól, így a munkálatok előre láthatóan június közepén kezdődnek és július végéig tartanak.

A déli oldali járda teljesen zárva lesz a munkavégzés során a gyalogos- és biciklis forgalom elől, szakaszosan, időnként a főút sávját is igénybe veszik. A hídfő felületi javítása miatt rövid időn át a Sió-parti kerékpárúton is várható sávszűkítés.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

siófok

balaton

híd

közlekedés