Robogóst üldözött a györkönyi rendőrség: videón a filmbe illő akció

HelloVidék   
  Megosztom
Robogóst üldözött a györkönyi rendőrség: videón a filmbe illő akció

A Paksi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője járőrözött a napokban Györköny főutcáján, amikor meg akart állítani egy segédmotoros kerékpárral közlekedő személyt, akinek a bukósisak ugyan a fején volt, de az nem volt becsatolva - írja a Police.hu.

A kétkerekű vezetője, mikor észlelte a mögötte haladó rendőrautót, megpróbált elmenekülni. A férfit végül több percnyi üldözés után egy földes mellékúton sikerült megállítani. Ekkor már bukósisak sem volt rajta.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 27 éves helyi férfi azért próbált elmenekülni a rendőr elől, mert nincsen vezetői engedélye, a helyszínen a motorra nem tudta bemutatni a kötelező felelősségbiztosítást sem, valamint úgy közlekedett a kétkerekűvel, hogy előbb nem kapcsolta be a bukósisakján a csatot, később pedig már anélkül közlekedett.

A férfit a paksi rendőrök az általa elkövetett szabályszegések elkövetése miatt feljelentették. Vele szemben szabálysértési eljárás indult.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőr

rendőrség