Bakancslistás családi majálist szerveznek: lehet majd kenuzni és túrázni is a Szigetközben

MTI   
  Megosztom
Bakancslistás családi majálist szerveznek: lehet majd kenuzni és túrázni is a Szigetközben

Első alkalommal rendezi meg a Szigetköz Natúrpark Egyesület május 21-én Kisbodakon az Aktív családi majálist, amelyen a kulturális programok mellett kenuzással, kerékpározással és sétával is várják közönséget - közölte az egyesület.

Pető Péter közlése szerint jövő szombaton a program családi kocogással indul.

A résztvevőket a kora reggeli óráktól már várja az első alkalommal megrendezendő Natúrparki piac a Vízi Kultúrháznál, ahol a térség helyi őstermelői, kézműves vállalkozói mutatják be termékeiket.

A közlemény szerint a rendezvény célja az, hogy közelebb vigyék az emberekhez a vízi sportokat, így a kenuzást vagy a supozást. A családi napon mászófal és extrém kerékpárpálya is várja a látogatókat, de lesz játszóház is.

A rendezvényen fellép a Serény Magyarok népzenekar és a Dzsungel könyve szereplői is megelevenednek a Theatrum ad Flexum előadásában.

A családi napon való részvétel előzetes regisztrációhoz, emellett a hét évnél idősebbek számára egyszeri 1500 forint regisztrációs díj megfizetéséhez kötött.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

programajánló

szigetköz

családi nap