Figyelem, ezt jobb, ha tudod: mától giga útlezárások nehezítik a balatoni forgalmat

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, ezt jobb, ha tudod: mától giga útlezárások nehezítik a balatoni forgalmat

Április 16-án, vasárnap megindultak a tereléskiépítések az M7-es autópálya négy pontján és az M3-on egy helyen. Április 17-én, hétfőn ezen az öt helyszínen is elindulnak a szintrehozási munkálatok - közölte honlapján a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.


 


 

Hidakat újítanak fel a következő négy hétben az M7-en Balatonőszöd, Fonyód, Siófok és Zamárdi térségében. Ezen a szakaszon 20 híd újul meg. Emelett aszfaltozás is lesz, szintén az M7-en Zalaszentjakab és az M3-on Nagyfüged közelében - - közölte honlapján a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Ahogy írták, a pontos kilométerszelvényeket a www.utinform.hu oldalon és a közösségi médiafelületeiken is közzéteszik.

A cég kéri a közlekedők megértését és azt is, hogy indulás előtt tájékozódjanak a terelésekről, korlátozásokról. Mint írják: igyekeznek a munkálatokat időben és térben úgy szervezni, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjanak.

Az egész felújítási időszak húsvét után indult, és az M7-esen a vakáció ideje alatt, a főváros és a Balaton között, előre tervezett munkálatok nem lesznek.

A pontos kilométer szelvények:

M3 autópálya:

  • 91-99 szelvények között – aszfaltozás

M7 autópálya:

  • 115-117 szelvények között – hidak felújítása
  • 130-132 szelvények között – hidak felújítása
  • 151-154 szelvények között – hidak felújítása
  • 196-204 szelvények között – aszfaltozás

Letenyei határátkelő épületek bontása már április 12-én elindult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útlezárás

balaton

forgalomelterelés