Ki kellett menteni az utasokat a balatoni kompról: mutatjuk a videót!

HelloVidék   
  Megosztom
Ki kellett menteni az utasokat a balatoni kompról: mutatjuk a videót!

Az erős szélben magatehetetlenül sodródott az egyik balatoni komp – menet közben romlott el az egyik hajó hétfő délután – derült ki az RTL Klub Híradójából.

Már majdnem a tihanyi révbe ért a Szántódról indított járat, amikor eltört az egyik kardántengelye. Az irányíthatatlan hajót ezután a szél a déli part felé sodorta, végül egy másik komppal kellett kimenteni. Azóta már kijavították a hibát, most már a tavon mind a négy komp működőképes.

Fotó: MTI/Varga György

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

komp

tihany

hajó