Bicskanyitogató: gumibottal verte az iskolaőr a gyerekeket ebben a vidéki iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Bicskanyitogató: gumibottal verte az iskolaőr a gyerekeket ebben a vidéki iskolában

Letérdeltette a gyerekeket úgy ütötte gumibottal a tenyerüket és a talpukat az iskolaőr egy nyíregyházi szakiskolában.Az őr, aki egyébként egy nő volt, napokkal ezelőtt az irodájában bánthatta a három gyereket.

Miután letérdeltette a gyerekeket, gumibottal ütötte a tenyerüket és a talpukat az iskolaőr egy nyíregyházi szakiskolában. Az egyik bántalmazott gyermek édesanyja nyilatkozott az RTL.hu-nak, aki azt mondta, azért lépett közbe az iskolaőr, mert rendetlenkedtek a fiúk az egyik órán. Az őr, aki egyébként egy nő volt, napokkal ezelőtt az irodájában bánthatta a három gyereket. A híradó kérdésére a szakképzési centrum főigazgatója végül az adás után közölte:

az ügy kivizsgálása megkezdődött, az iskolaőrt pedig a szolgálat alól azonnali hatállyal felmentették. Az iskola vállalta, hogy az érintetteknek minden lehetséges segítséget megad a történtek feldolgozásához.

Az iskolaőrök egyébként a rendőrség alkalmazottai, országszerte idén szeptembertől álltak szolgálatba, és az iskolák maguk dönthetik el, hogy részt vesznek-e a programban.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

nyíregyháza

iskolaőrség