Covid-krízis a baranyai szülészeten: felvételi zárlatot hirdettek a kórházban

HelloVidék   
  Megosztom
Covid-krízis a baranyai szülészeten: felvételi zárlatot hirdettek a kórházban

Annyi a koronavírusos dolgozó a Baranya megyei kórházban, hogy felvételi zárlatot kellett elrendelni a mohácsi kórház szülészetén.

Felvételi zárlat lépett életben a mohácsi kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán a koronavírus miatt – írja a hvg.hu.

A mohácsi kórház honlapján jelentette be, hogy felvételi zárlatot léptetett életbe Csizmadia Csaba, a főigazgató az intézmény Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán. Döntését azzal indokolta a főigazgató, hogy a covidos megbetegedések miatt humánerőforrás-hiány alakult ki.

A járóbeteg szakrendelések továbbra is működnek, a fekvőbeteg ellátás a Pécsi Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján történik – írta a közleményében. A rendkívüli helyzet akár 2–3 hétig is eltarthat.

A kismamáknak a kialakult helyzet problémákat okozhat, a mohácsi szülészet Baranya megyében meglehetősen népszerű, az elmúlt években sokan oda mentek világra hozni a gyermeküket

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

covid-19

koronavírus

koronavírus járvány

mohács