Covid-krízis a baranyai szülészeten: felvételi zárlatot hirdettek a kórházban

HelloVidék   
  Megosztom
Covid-krízis a baranyai szülészeten: felvételi zárlatot hirdettek a kórházban

Annyi a koronavírusos dolgozó a Baranya megyei kórházban, hogy felvételi zárlatot kellett elrendelni a mohácsi kórház szülészetén.

Felvételi zárlat lépett életben a mohácsi kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán a koronavírus miatt – írja a hvg.hu.

A mohácsi kórház honlapján jelentette be, hogy felvételi zárlatot léptetett életbe Csizmadia Csaba, a főigazgató az intézmény Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán. Döntését azzal indokolta a főigazgató, hogy a covidos megbetegedések miatt humánerőforrás-hiány alakult ki.

A járóbeteg szakrendelések továbbra is működnek, a fekvőbeteg ellátás a Pécsi Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján történik – írta a közleményében. A rendkívüli helyzet akár 2–3 hétig is eltarthat.

A kismamáknak a kialakult helyzet problémákat okozhat, a mohácsi szülészet Baranya megyében meglehetősen népszerű, az elmúlt években sokan oda mentek világra hozni a gyermeküket

- írták.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

covid-19

koronavírus

koronavírus járvány

mohács