Tragédiát előzött meg a katona gyors reakciója: ez történt pontosan Nyíregyházán

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédiát előzött meg a katona gyors reakciója: ez történt pontosan Nyíregyházán

Molnár Milán közkatona gyors reakciója életet mentett Nyíregyházán. Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonája cselekedetéről a dandár hivatalos oldala számolt be. A Harctámogató Műszaki Század állományában szolgáló honvéd Nyíregyháza belvárosában egy eszméletét vesztett fiatal férfira lett figyelmes.

Molnár közkatona a bajbajutott fejének vérzését csillapította, majd miután megtudta, hogy nem sokkal az eset előtt plazmaadáson esett át, vízzel és cukorral kínálta.

A férfi állapota stabilizálódott, de a mentőszolgálat munkatársainak helyszínre érkezéséig a sérült mellett maradt a katona.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

honvédség

közkatona

életmentés

nyíregyháza

férfi