Újdonsággal jelentkezik a népszerű gyártó: ez lehet majd a magyarok kedvenc étele?

HelloVidék   
  Megosztom
Újdonsággal jelentkezik a népszerű gyártó: ez lehet majd a magyarok kedvenc étele?

Egyre népszerűbbek az alternatív étrendek és a húsfogyasztók is törekednek a sokszínűbben táplálkozni. Ezt felismerve a Pápai Hús Kft. új vegán, kizárólag növényi alapanyagú termékcsaládot fejlesztett ki.

Az egyre divatosabbnak számító vegán és vega étrendekkel nagyobb hangsúlyt kapnak a növényi alapanyagok és a húsfogyasztók is sokszínűbb étrendre törekednek. Már a gyorsétterem láncok és az ismert befektetők is felismerték ezt, így kínálatukban már megtalálhatók a vegán ételek és a minőségi húsízű és jellegű növényi alapanyagú termékek.

A portál információi szerint most az ismert Pápai Hús Kft. is kifejlesztett egy kizárólag növényi alapanyagokból álló, vegán termékcsaládot: a Pápai Ízek néven forgalomba kerülő kétféle szendvicsfeltétet és a burgerpogácsát. Ezek amellett, hogy nem tartalmaznak állati fehérjét (ebből fakadóan laktózmentesek), egyben szója- és gluténmentesek is. A Pápai Hús Kft. vegán termékeinek borsó az alapanyaga, ezért magas a rosttartalmuk, sok bennük a vitamin és az ásványi anyag, viszont kevés a telített zsírsav.

Szappanos Péter ügyvezető szerint céljuk, hogy a húsfogyasztók, a flexitáriánusok (a szokásos hal-, hús- és tojásfogyasztás mellett az átlagosnál több növényi táplálékot evők), az alternatív étrenden élők, a vegetáriánusok és a vegánok is élvezhessék minőségi termékek ízeit. A Pápai Ízekkel reményeik szerint új vásárlókat nyerhetnek meg, és eddigi vevőik étrendjét is változatosabbá tehetik. A termékcsalád a későbbiekben tovább bővülhet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pápai hús

hús

húsfogyasztás

vegán