Újdonsággal jelentkezik a népszerű gyártó: ez lehet majd a magyarok kedvenc étele?

HelloVidék   
  Megosztom
Újdonsággal jelentkezik a népszerű gyártó: ez lehet majd a magyarok kedvenc étele?

Egyre népszerűbbek az alternatív étrendek és a húsfogyasztók is törekednek a sokszínűbben táplálkozni. Ezt felismerve a Pápai Hús Kft. új vegán, kizárólag növényi alapanyagú termékcsaládot fejlesztett ki.

Az egyre divatosabbnak számító vegán és vega étrendekkel nagyobb hangsúlyt kapnak a növényi alapanyagok és a húsfogyasztók is sokszínűbb étrendre törekednek. Már a gyorsétterem láncok és az ismert befektetők is felismerték ezt, így kínálatukban már megtalálhatók a vegán ételek és a minőségi húsízű és jellegű növényi alapanyagú termékek.

A portál információi szerint most az ismert Pápai Hús Kft. is kifejlesztett egy kizárólag növényi alapanyagokból álló, vegán termékcsaládot: a Pápai Ízek néven forgalomba kerülő kétféle szendvicsfeltétet és a burgerpogácsát. Ezek amellett, hogy nem tartalmaznak állati fehérjét (ebből fakadóan laktózmentesek), egyben szója- és gluténmentesek is. A Pápai Hús Kft. vegán termékeinek borsó az alapanyaga, ezért magas a rosttartalmuk, sok bennük a vitamin és az ásványi anyag, viszont kevés a telített zsírsav.

Szappanos Péter ügyvezető szerint céljuk, hogy a húsfogyasztók, a flexitáriánusok (a szokásos hal-, hús- és tojásfogyasztás mellett az átlagosnál több növényi táplálékot evők), az alternatív étrenden élők, a vegetáriánusok és a vegánok is élvezhessék minőségi termékek ízeit. A Pápai Ízekkel reményeik szerint új vásárlókat nyerhetnek meg, és eddigi vevőik étrendjét is változatosabbá tehetik. A termékcsalád a későbbiekben tovább bővülhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pápai hús

hús

húsfogyasztás

vegán