Folytatódik az árháború: ezzel a termékkel robbant az ALDI; olcsóbb, mint egy éve volt

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik az árháború: ezzel a termékkel robbant az ALDI; olcsóbb, mint egy éve volt

Az ALDI Magyarország a mai naptól országosan minden áruházában egységesen 139 forint/kilogramm áron kínálja a görögdinnyét. Az árcsökkentésre az áruházlánc görögdinnye beszállítója tett javaslatot, a vásárlók így a terméket 10 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg, mint 2022 augusztusában.

Az ALDI az ország legdinamikusabban fejlődő diszkontáruházláncaként1 elkötelezett, hogy minél alacsonyabb árakkal támogassa a magyar családok bevásárlásait, ezért amint lehetséges, csökkenti a fogyasztói árakat. Az idén a vállalat már július elejétől kizárólag magyar görögdinnyét árult minden üzletében, az áruházlánc dinnyebeszállítói pedig folyamatosan kiváló minőségű magyar termékeket biztosítottak az ALDI vásárlói számára. A vállalat legnagyobb dinnyebeszállítója tovább csökkentette átadási árait, ezért az áruházlánc a tavaly augusztusinál is kedvezőbb, kilónként 139 forintos áron tudja kínálni a görögdinnyét.

Az idei dinnyeszezonban megfelelőek voltak az időjárási körülmények, amelyek kiemelkedő termést biztosítottak számunkra, így még nagyobb mennyiséget tudunk alacsony áron az ALDI számára szállítani

- mondta Krecs Árpád dinnyetermelő.

Az ALDI elkötelezett a magyar beszállítók iránt, és 2021 ősze óta csak magyar tartású, vágású és feldolgozású friss húst tart üzleteinek állandó kínálatában, továbbá 66 alapvető tejterméke és valamennyi tojásterméke is magyar termelőktől származik. A nyári szezonban a diszkontlánc zöldség-gyümölcs kínálatának mintegy 80%-a is magyar termelőktől érkezik, a vállalat idén július 3-ától csak magyar forrásból, hazai termesztőktől származó dinnyét vett át biatorbágyi raktárában, az ALDI polcain kétféle sárga- és kétféle görögdinnye található.

A magyar családok támogatását az ALDI minden szezonban alacsony árakkal kívánja elősegíteni. Idén már öt alkalommal hajtottunk végre tartós árcsökkentést, most pedig az egyik legkedveltebb nyári gyümölcs árát tudtuk jelentősen mérsékelni

- mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Címlapkép: ALDI Magyarország Sajtó

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

aldi magyarország

árcsökkentés

görögdinnye

dinnyeszezon

magyar beszállítók

dinnye