Százmillió forintos uniós támogatást kap ez a település: mutatjuk, mire költik a pénzt

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Százmillió forintos uniós támogatást kap ez a település: mutatjuk, mire költik a pénzt

Százmillió forint uniós támogatást nyert el a Békés vármegyei Kisdombegyház két beruházásra. A forrásoknak köszönhetően a közösségi ház komplex energetikai fejlesztésére sor kerülhet.

Belterületi útfejlesztésre 41 millió forintot nyert el Kisdombegyház, az összegből 318 méter hosszan fog megújulni az eddig földes Hunyadi utca - írja az MTI. A közösségi ház komplex energetikai fejlesztésére 60 millió forint érkezik, ebből megtörténik az intézmény teljes homlokzati- és a födémszigetelése, a nyílászárók cseréje, valamint a fűtési rendszer és a kapcsolódó gépészet korszerűsítése.

Mindkét fejlesztés az uniós Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből valósul meg legkésőbb jövő év végéig az alig ötszáz lakosú, dél-békési községben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

uniós támogatás

forrás

fejlesztés