Itt a bejelentés: hétvégén jön az újabb Volán-sztrájk

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: hétvégén jön az újabb Volán-sztrájk

Hétvégén jön az újabb sztrájk miután a MÁV-Volán csoport keddi bértárgyalásán nem született bérmegállapodás. Vasárnap 2600, hétfőn pedig akár már 19 180 járat maradhat ki.

A tárgyaláson Pafféri Zoltán MÁV-vezér megismételte a legutóbbi ajánlatot, eszerint három év alatt átlagosan bruttó 25 százalékkal növekedne a dolgozók alapbére. A vezérigazgató szerint van esélye a januári megállapodásnak, mert a szakszervezeti vezetők többsége elfogadhatónak tartja a három éves ciklust akkor, ha az inflációkövetésre garanciát kapnak - írja a Népszava.

A most vasárnapra és a jövő hét hétfőre korábban már meghirdetett sztrájkot a decemberihez hasonló módon megtartják.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

utazás

sztrájk

volán

bér