Hihetetlen: 300 fős szarvasrudlit videóztak, hogyan tévedhetett oda ennyi állat?

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: 300 fős szarvasrudlit videóztak, hogyan tévedhetett oda ennyi állat?

"Na, ezek azok az egyedi élmények, amit csak kevesen láthatnak ebben az országban!" - jegyezte meg a meglepett magyar természetfotós, aki a hihetetlen szarvasrudlit a minap levideózta.

Nem mindennapi látvány! Decemberre szépen felépültek a szarvasrudlik. Ebben a rudliban 300 szarvast számoltam.

- jegyezte meg a nem mindennapi szarvasrudlit videózó, Mohácson élő Takács Ferenc a Youtube-csatornáján, aki aztán a HelloVidéknek is elmesélte, hol és mikor készült a különleges felvétel.

A felvétel az elmúlt héten készítettem Baranya megyében. Ennél pontosabb helyszínt nem szeretnék megadni, mert egyszer már megjártam, hogy nyilvánosságra hoztam. Egyébként szinte minden télen összefutok hasonló rudlival, persze amatőr természet fotósként sok területet bejártam már és tudom hol keressem őket. Szinte egész évben fotózom a természetet és a benne élő állatokat

- közölte Ferenc, aki azt is elmondta, hogy Youtube-csatornáján két videófelvétel is van, ahol 500-nál picivel több szarvas látható.

Na, ezek azok az egyedi élmények, amit kevesen láthatnak ebben az országban!

- tette hozzá az amatőr természetfotós.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szarvasrudli

szarvasvonulás