Hatalmas szél jöhet holnap? Mutatjuk, hol érdemes készülni rá

MTI   
  Megosztom
Hatalmas szél jöhet holnap? Mutatjuk, hol érdemes készülni rá

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, szerdán gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, majd délutántól délnyugat felől elkezd megnövekedni a fátyolfelhőzet.

Mint írják, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között várható. A délelőtti órákban az északkeleti tájakon előfordulhat egy-egy zápor, másutt nem valószínű csapadék.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Csütörtökön, délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és egyre nagyobb területen számíthatunk esőre, záporesőre. Az ország északkeleti felében azonban a nap nagyobb részében még többórás napsütés várható, és csapadék sem valószínű. A keleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Hajnalban általában 5 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. Délutánra 16 és 22 fok közé melegszik fel a levegő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szél

időjárás

széllökés

időjárás előrejelzés

időjárás változás