Fák dőltek ki, autókat tett tönkre: elképesztő károkat hagyott maga után a vihar

MTI   
  Megosztom
Fák dőltek ki, autókat tett tönkre: elképesztő károkat hagyott maga után a vihar

A hétfő délutáni vihar csapadékát kísérő nagy erejű szél elsősorban Veszprém és Fejér vármegyében adott sok munkát a tűzoltóknak - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Azt írták: a Veszprém vármegyei Külsővaton, a Zrínyi utcában egy faág gépkocsira zuhant, a Béri Balogh Ádám és Kossuth utcában villanyvezetékre dőltek fák, a helyi idősek otthonának tetejéről pedig egy kidőlt nyírfát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak. A község közelében, a 8413-as úton a vasúti átjáró előtt és után is villanyvezetékek lógtak.

Veszprémben, a Csalogány utcában egy tizenöt méter magas fa foglalta el az úttestet, de a város vasútállomására is egy kidőlt fa miatt riasztották a tűzoltókat. A vármegye más településein, például Borzaváron, Somlószőlősön ugyancsak fákat csavart ki az erős szél.

Fejér vármegyében Székesfehérvárról érkezik a legtöbb bejelentés. A Rádió utcában egy kihasadt fa széttört egy utcai padot. A Szatmári úton, az Alvinci utcában, a Vásárhelyi utcában is fákat csavart ki a szél. A Malom utcában kettészakadt egy fa, miután villámcsapás érte.

Gárdonyban pedig a Szövetkezetek útját egy kidőlt fa teljesen elzárja a forgalom elől

- tették hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

veszprém

fejér megye

vihar

viharkár

viharkárok