Brutális idő vár ma ránk: ezekben a megyékben lesz a legkegyetlenebb a hőség

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális idő vár ma ránk: ezekben a megyékben lesz a legkegyetlenebb a hőség

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint, ma hat megyében várható brutális hőség. Jobb lesz felkészülni és vigyázni!

Az előrejelzés szerint a napi középhőmérséklet általában 25, 26, de leginkább az Alföldön és városi környezetben több helyen 27, 28 fok körül várható.

Az orvosmeteorológiai szempontból ma hagyományos értelemben vett fronthatás nem terheli a szervezetünket, de közvetett módon negatívan befolyásolja szervezetünk működését a kifejezetten magas indexekkel rendelkező UV-B sugárzás. Ilyenkor ugyanis rövid idő alatt keletkezhet bőrpír, illetve leégés. Vigyázni kell, nehogy a test túlhevüljön, mert napszúrást, hőgutát okozhat.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

időjárás

időjárás előrejelzés