Megtépázta a vihar ezt a megyét: rengeteg fa dőlt ki

HelloVidék   
  Megosztom
Megtépázta a vihar ezt a megyét: rengeteg fa dőlt ki

Forgalmi akadályokat, károkat okozott az esőzés és a szél Nógrád megyében: több fát is hivatásos tűzoltóknak kellett eltávolítani.

Ahogyan azt a katasztrófavédelem írja, kedden reggel a Salgótarján és Cered közötti úton, egymástól 2-3 kilométeres távolságban egy 5 és egy 8 méteres akácfa dőlt az úttestre. A fák mindkét helyen félpályás útzárat képeztek, melyeket a salgótarjáni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolítottak. Személyi sérülés nem történt.

Egy 8 méteres nyárfa is kidőlt, de ez kihaszította az út melletti villanyvezetéket is szerda reggel Pásztón, a Gépállomás lakótelep közelében. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt, a hivatásos tűzoltók és az áramszolgáltató megérkezett a helyszínre, a problémát elhárították.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

fa

eső

út

közlekedés

kár

viharkár