Megtépázta a vihar ezt a megyét: rengeteg fa dőlt ki

HelloVidék   
  Megosztom
Megtépázta a vihar ezt a megyét: rengeteg fa dőlt ki

Forgalmi akadályokat, károkat okozott az esőzés és a szél Nógrád megyében: több fát is hivatásos tűzoltóknak kellett eltávolítani.

Ahogyan azt a katasztrófavédelem írja, kedden reggel a Salgótarján és Cered közötti úton, egymástól 2-3 kilométeres távolságban egy 5 és egy 8 méteres akácfa dőlt az úttestre. A fák mindkét helyen félpályás útzárat képeztek, melyeket a salgótarjáni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolítottak. Személyi sérülés nem történt.

Egy 8 méteres nyárfa is kidőlt, de ez kihaszította az út melletti villanyvezetéket is szerda reggel Pásztón, a Gépállomás lakótelep közelében. Személyi sérülés ebben az esetben sem történt, a hivatásos tűzoltók és az áramszolgáltató megérkezett a helyszínre, a problémát elhárították.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vihar

fa

eső

út

közlekedés

kár

viharkár