Fontos változás jön: így rendelnek hétfőtől a fogorvosok

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás jön: így rendelnek hétfőtől a fogorvosok

A rendeletből a is kiderül, hogy újra elindulnak a nem koronavírussal összefüggő szűrővizsgálatok is, június 1-jével.

Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter módosította a korábbi rendeletét, így május 4-től már nem csak sürgősségi ellátást végezhetnek a fogorvosok, írja a HVG. A veszélyhelyzet miatt március végére annyi fogorvosi rendelő zárt be, hogy megyénként egyet-kettőt hatóságilag kellett kijelölni, a sürgős esetek ellátására. Az eddigi szabályok szerint csak frissen sérült fogat vagy állkapcsot, gyulladást lehetett ellátni, illetve fogat lehetett húzni.

Az is kiderül a rendeletből, hogy

Az új szabályozásról, ami csütörtök éjjel jelent meg kormányrendelet formájában a Magyar Közlönyben, korábban ebben a cikkünkben írtunk részletesen. Gulyás Gergely miniszter a csütörtöki kormányinfón elmondta, újranyithat a magánegészségügy, és a közegészségügyet is négy lépésben megnyitják, ennek pontos részletei még nem ismertek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

fogorvos

fogászat

fogászati ellátás