Pozitív lett a teszt: két koronavírusos munkást is találtak ebben a vidéki gyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Pozitív lett a teszt: két koronavírusos munkást is találtak ebben a vidéki gyárban

Azok a munkavállalók, akiknél a közvetlen kapcsolat felmerült, házi karanténba kerültek. A vállalat saját költségére, a lehető legrövidebb időn belül biztosította számukra a tesztelést.

Koronavírusos dolgozókat találtak az esztergomi Suzuki-gyárban, írja a 24.hu. A cég egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást erről, de a portál megkereste a vállalatot. Kérdésükre elmondták, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ július 21-én tájékoztatta őket, hogy az egyik alkalmazott koronavírus tesztje pozitív lett. A hatósági eljárás mellett saját kontaktkutatást is végzett a cég házon belül.

Hozzátették, a vállalat saját költségére, a lehető legrövidebb időn belül biztosította számukra a tesztelést. Az érintett személyek közül egy embernek lett pozitív a tesztje, jelenleg nincs tudomásuk más fertőzött kollégáról.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

esztergom

suzuki

suzuki gyár

teszt