Oltópontok megnyitását követelik a háziorvosok ebben a városban: nem bírják a terhelést

HelloVidék   
  Megosztom
Oltópontok megnyitását követelik a háziorvosok ebben a városban: nem bírják a terhelést

A háziorvosok vezetője szerint a rendelők alkalmatlanok tömegek fogadására. A polgármester korábban épp ezért döntött úgy, hogy ők is létrehoznak oltópontokat, ez azonban mégsem valósult meg, mert a járási tisztifőorvos nem jelent meg a végső ellenőrzésen.

Szombathelyi háziorvosok a város oltópontjainak megnyitását követelik, számolt be az RTL Klub híradója. A háziorvosok vezetője azt nyilatkozta hétfőn, hogy a rendelők alkalmatlanok tömegek fogadására. A polgármester korábban épp ezért döntött úgy, hogy ők is létrehoznak oltópontokat, ez azonban mégsem valósult meg, mert a járási tisztifőorvos nem jelent meg a végső ellenőrzésen.

A Koronavírus Sajtóközponttól ennek kapcsán azt közölték, hogy szerintük a polgármester nem új oltópontokat akar nyitni, hanem a meglévő háziorvosi oltóhelyeket akarja máshová mozgatni, és hogy ez nem is növelné érdemben a kapacitást. Eközben a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezetének elnöke szerint

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

oltás

vakcina

oltópontok