Óriási farkas vadászik a magyar erdőkben: itt a videó, az embertől sem fél

HelloVidék   
  Megosztom
Óriási farkas vadászik a magyar erdőkben: itt a videó, az embertől sem fél

Lenyűgöző látvány fogadta Gerencsér Zsolt sportvadászt, aki szombat reggel, bakmegfigyelés során találkozott össze egy farkassal Ácsnál – számolt be róla a kemma.hu. A farkas először nyulat, majd őzeket hajtott, de a vadász jelenléte se nagyon zavarta.

Zsolt azt nem tudta megmondani, hogy pontosan honnan is érkezhetett a farkas Ácsra. Szerinte az is elképzelhető, hogy Szlovákiából jöhetett át a Dunán. Egyelőre az is kérdéses, hová tarthat. A vadász elmondása szerint, ha talál elég élelmet, még az is előfordulhat, hogy itt marad, de szerinte az lenne a legjobb, ha továbbállna.

Éppen az egyik útról kanyarodtam rá a másik földútra. Ekkor pillantottam meg, ahogy egy nyulat hajt. Nem volt egy ijedős fajta, utána ott nézett engem 50 méterről, majd elment az erdő felé

- nyilatkozott a portálnak a videót készítő sportvadász.

Mikor az erdő mellett haladtam el, ismét felbukkant, tőlem 5 méterre állt. Gyorsan elő is kaptam a telefonomat, hogy le tudjam videózni. Az első reakcióm az volt, hogy ekkora sakál biztosan nincs, mert sajnos azok is vannak a térségünkben. Végül hittem a szememnek

– részletezte első reakcióját.

A vadásztársaságnak egyébként már tudomása volt a farkasról, a vadász korábban levélben kapott tájékoztatást arról, hogy a Duna-parton, Ács és Gönyü között látták az állatot. Kérték a vadászokat, hogy fokozottan vigyázzanak rá, ha meglátják. Gerencsér Zsolt arra is felhívta a figyelmet, hogy a környék lakóinak most érdemes odafigyelni háziállataikra, de leginkább a kutyákra, azokat érdemes egy ideig pórázon sétáltatni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

ács

gönyű

farkas

videó

vadász

farkasészlelés

otthon

vadásztársaság