Megszólalt a sztárpár: itt kezdenek új életet

HelloVidék   
  Megosztom
Megszólalt a sztárpár: itt kezdenek új életet

Győrben kezdett új életet Danics Dóra a szerelmével, Banka Bencével. A szerelmesek számára nagyon könnyen megy az együttélés, és nagy ritkán van közöttünk konfliktus.

Mesébe illő a történet, már több, mint két hónapja, hogy Danics Dóra és a Celebrandi című műsorban megismert szerelme, Banka Bence közösen kezdtek új életet Győrben - írja a Blikk.

A szerelmesek meséltek közös életükről

Annyira szeretünk itt élni, hogy amikor nemrég Egyiptomban jártunk, a sok élmény mellett alig vártuk, hogy hazatérhessünk a kis házunkba. Bár még van néhány dolog, amit nem rendeztünk el, és kell még asztalt meg könyvespolcot vásárolnunk, így is imádjuk. Tele vagyunk növényekkel és szeretnénk a kertben magaságyásokat kialakítani, hogy tudjunk magunknak saját zöldségeket termeszteni

– mesélte Dóra, aki párjával együtt rengeteg zöldséget fogyaszt, hiszen mindketten vegetáriánusok.

Az X-Faktor korábbi győztese azt is elárulta, hogy mint ahogyan máshol, néha náluk is vannak kisebb problémák, de ezek kezelésére sajátos módszert alakítottak ki.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

győr

celeb

párkapcsolat