Beleállt a horgászokba a bulvárceleb: Alekosz szerint kártékony, sörözgető proletárok a pecások

HelloVidék   
  Megosztom
Beleállt a horgászokba a bulvárceleb: Alekosz szerint kártékony, sörözgető proletárok a pecások

Alekosz legújabb „áldozatai” a horgászok. A bulvárhős leginkább azokon a férfiakon akadt ki, akik a társkereső oldalakon kezükben hallal pózolnak. „Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok” – olvasható a Facebook-oldalán megjelent posztban.

Állítása szerint elvált horgászfeleségek (is) járnak hozzá, akik rendszeresen panaszkodnak neki, de ő megnyugtatja, és megvigasztalja őket. Aztán sommás véleményt is megfogalmaz a horgászok társadalmáról, szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy órákig figyelnek egy dugót, és várják, hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot, és remélik, hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi

- foglalja össze kissé leegyszerűsítve ennek a hobbinak a lényegét.

Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rapsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal

- tanácsolja Alekosz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

alekosz

pecások

horgászok

bulvárhős