Beleállt a horgászokba a bulvárceleb: Alekosz szerint kártékony, sörözgető proletárok a pecások

HelloVidék   
  Megosztom
Beleállt a horgászokba a bulvárceleb: Alekosz szerint kártékony, sörözgető proletárok a pecások

Alekosz legújabb „áldozatai” a horgászok. A bulvárhős leginkább azokon a férfiakon akadt ki, akik a társkereső oldalakon kezükben hallal pózolnak. „Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok” – olvasható a Facebook-oldalán megjelent posztban.

Állítása szerint elvált horgászfeleségek (is) járnak hozzá, akik rendszeresen panaszkodnak neki, de ő megnyugtatja, és megvigasztalja őket. Aztán sommás véleményt is megfogalmaz a horgászok társadalmáról, szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy órákig figyelnek egy dugót, és várják, hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot, és remélik, hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi

- foglalja össze kissé leegyszerűsítve ennek a hobbinak a lényegét.

Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rapsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal

- tanácsolja Alekosz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

alekosz

pecások

horgászok

bulvárhős