Bezsebelte az aranyérmet: Európa legjobb szobafestője lett a baranyai fiú

HelloVidék   
  Megosztom
Bezsebelte az aranyérmet: Európa legjobb szobafestője lett a baranyai fiú

Aranyérmet nyert a szobafestők Európa-bajnokságán a kölkedi Czimmer Bálint. A húszéves szakmunkás olyan családban nőtt fel, ahol a férfiak elboldogulnak ezerféle kétkezi munkával - írja a szabadpecs.hu. Ugyan Bálint külföldön nagy pénzt kereshetne minőségi szaktudásával, ő azonban egyelőre itthon akarja tanítani a kezdő szobafestőket.

Ahogy a portál írja, Bálint szeptemberben nyerte meg a szobafestők Lengyelországban megrendezett Európa-bajnokságát, 14 vetélytársával szemben. Viszonylag fölényesen győzött, a megszerezhető 100 pontból 79-et ért el, a másodikként „befutó” versenyző 74-et.

Van egy lelakott, koszosfalú lakás, odamegy egy festő, dolgozik pár napot, és a lakás egészen más lesz, megújul, jó lesz oda bemenni, körbenézni, berendezni, ott lakni. Egy festő csodákat tud tenni egy lakással vagy egy házzal

– mesélte a lapnak Czimmer Bálint.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szobafestő

szobafestők európa-bajnoksága

czimmer bálint